Appartementen Kos-stad

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Agela Appartementen ****

Wanneer u niet meteen staat te springen om gebruik te maken van een hotel tijdens uw vakantie op het Griekse eiland Kos kunt u er voor kiezen om een beroep te doen op de bekende Agela Appartementen in de directe nabijheid van Kos-Stad. De Agela Appartementen staan er om bekend een uitstekende service te combineren met een hedendaagse uitstraling en dat op slechts honderd meter van het strand. De Agela Appartementen zijn zeer gunstig gelegen op amper 500 meter van Kos-Stad. Verder beschikt het domein over verschillende zwembaden en kunt u er verschillende leuke activiteiten boeken.

» Bekijk de Agela Appartementen bij Arke.nl


Michel Appartementen ***

De Michel appartementen beschikken over drie sterren en zijn gelegen op een beperkte afstand van het strand Lambi-beach. Verder zijn de appartementen gelegen dichtbij het centrum van Kos-stad. Als gast van de Michel appartementen kunt u gebruikmaken van de internetfaciliteiten van het complex. Het domein beschikt over een mooi zonneterras alsook over een mooi buitenzwembad.

Er zijn voor de gasten van de appartementen als vanzelfsprekend ligbedden voorzien. Leuk om weten is dat het gezellige haventje van Kos-stad is gelegen op korte afstand van het hotel, namelijk op slechts 350 meter. De Michel appartementen zijn ideaal voor mensen die een appartement op het eiland Kos willen huren.

» Bekijk de Michel appartementen bij Arke.nl


Artemis Appartementen ***

De Artemis appartementen beschikken over drie sterren en zijn modern en comfortabel ingericht. Het complex beschikt over 64 kamers en / of appartementen en is gelegen op een afstand van 25 kilometer van de Hippocrates luchthaven. Verder is ook het centrum van Kos-stad vlot bereikbaar. U vindt het centrum op een afstand van ongeveer 500 meter van de appartementen.

Zoals u op de foto hiernaast kunt zien beschikken de Artemis appartementen eveneens over een buitenzwembad. Er is een apart buitenzwembad voorzien speciaal voor kinderen. Bent u op zoek naar een plaats om uw vakantie op Kos in alle rust en voorzien van alle comfort door te brengen? Ontdek dan snel de Artemis appartementen.

» Bekijk de Artemis appartementen bij Arke.nl


Aegean Houses Appartementen ****

De site waarop de Aegean Houses zijn terug te vinden doet denken aan een privé eiland op een eiland. Het complex bestaat uit 55 kamers en / of appartementen en is voorzien van een groot buitenzwembad. De haven van Kos-stad is gelegen op een afstand van ongeveer anderhalve kilometer. De luchthaven van Kos bevindt zich op amper 25 kilometer.

Eveneens interessant om weten is dat er op de site ook verschillende spa mogelijkheden terug te vinden zijn. Onder andere een sauna en massage behoren tot de mogelijkheden. Gasten beschikken daarnaast eveneens over verschillende mogelijkheden om aan hun conditie te werken. De site beschikt immers over een uitgebreide fitness met verschillende leuke en uitdagende toestellen.

» Bekijk de Aegean Houses bij Arke.nl
» Bekijk de Aegean Houses bij Sunweb.nl


Appartementen Aegean Blu

Steeds vaker kiezen reizigers er voor om geen gebruik te maken van hotels, maar wel van appartementen. De appartementen Aegean Blu op het eiland Kos zijn zeer populair bij reizigers die niet al teveel geld willen uitgeven voor hun vakantie, maar die toch staan op een degelijk comfort en een centrale ligging. De appartementen Aegean Blu zijn gelegen op slechts enkele meters van het bekende en populaire Lambi-strand waardoor het met de ligging alvast helemaal goed zit. Dat het met de ligging van dit appartementencomplex echt goed zit wordt tevens duidelijk wanneer we de afstand naar Kos-stad onder del loep nemen. U bevindt zich op slechts een kleine 10 minuutjes stappen van Kos-stad. Als dat niet interessant is!

» Bekijk de appartementen Aegean Blu bij Sunweb.nl
» Bekijk de appartementen Aegean Blu bij GoGo.nl


Appartementen Anastasia ***

Neemt u geen genoegen met zomaar een hotel en wenst u vooral iets meer privacy? In dat geval kunt u er voor kiezen om de comfortabele en goed gelegen appartementen Anastasia te boeken. Deze appartementen zijn compleet uitgerust met een klein keukentje zodat u probleemloos 's avonds uw eigen maaltijd klaar kunt maken. Daarnaast beschikken deze appartementen als vanzelfsprekend ook over een prachtig buitenzwembad waarin het heerlijk vertoeven is. Verder zijn deze appartementen eveneens uitstekend gelegen, in het bijzonder voor mensen die graag zelf willen koken. Met een supermarkt op de hoek heeft u steeds al het nodige binnen handbereik.

» Bekijk de appartementen Anastasia bij Sunweb.nl
» Bekijk de appartementen Anastasia bij Beachmasters.nl


Appartementen Peridis Family Resort ****

De Appartementen Peridis Family Resort is een uiterst bekend complex welke 4-sterren geniet bij touroperator Sunweb. Wanneer u er voor kiest om één van deze appartementen te boeken kiest u voor één van de meest vermaande appartementen van het eiland. U heeft hier niet alleen alles in binnenhandbereik, u kunt ook nog eens rekenen op tal van unieke faciliteiten waaronder als vanzelfsprekend ook een heerlijk buitenzwembad. De Appartementen Peridis Family Resort zijn niet alleen een uitstekende accommodatie voor volwassenen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Vind u het ook niet altijd even fijn om aangewezen te zijn op de mogelijkheden van een hotel. Boek dan één van deze appartementen!

» Bekijk de Appartementen Peridis Family Resort bij Sunweb.nl


Appartementen Tasos ****

De Appartementen Tasos zijn zeer bekend in Kos-Stad en de directe omgeving. Wanneer u hier verblijft, verblijft u in het hart van Kos-Stad. U bent daarnaast in slechts enkele minuten op het bekendste strand van Kos, namelijk het Lambi-strand. Voor de huismussen onder ons kunnen we alleen zeggen dat deze appartementen voorzien zijn van alle comfort en meer dan degelijk onderhouden worden. Wanneer u graag een appartement wenst te boeken in plaats van een hotel, dan zijn deze Appartementen Tasos zeker en vast interessant. Zoekt u een appartement in de directe omgeving van Kos-stad? Dan doet u er in ieder geval goed aan om rekening te houden met het bestaan van deze Appartementen Tasos.

» Bekijk de Appartementen Tasos bij Sunweb.nl
» Bekijk de Appartementen Tasos bij GoGo.nl


Appartementen Pavlos

Midden in het centrum van Kos-stad vinden we de Appartementen Pavlos terug. De appartementen van het complex zijn niet alleen comfortabel en voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen, maar daarnaast ligt de prijs ook behoorlijk laag gezien de ligging en de mate van het comfort. Toch zijn deze appartementen zeker in het hoogseizoen vooral populair bij jongeren. Dit zorgt voor een erg aparte sfeer in het hoogtepunt van de zomer. Wanneer u op zoek bent naar een goed complex met appartementen in het centrum van Kos-stad, dan kunnen we u eigenlijk alleen maar dit complex aanraden. Hou wel rekening met de vele jongeren die hier jaarlijks neerstrijken.

» Bekijk de Appartementen Pavlos bij Sunweb.nl
» Bekijk de Appartementen Pavlos bij GoGo.nl


Appartementen Santa Marina ***

De Appartementen Santa Marina is een complex met appartementen welke kan rekenen op een 3-sterrennotering. U kiest bij Appartementen Santa Marina dan ook niet voor op en top luxueuze appartementen, maar wel voor appartementen die voorzien zijn van al het noodzakelijke comfort tegen een zeer beperkte kostprijs. Wanneer u voordelig wenst te logeren met eigen mogelijkheden om te koken, dan zijn deze appartementen absoluut het bekijken waard. De Appartementen Santa Marina beschikken als vanzelfsprekend over een eigen zwembad waaraan het heerlijk vertoeven is. Deze appartementen zijn vooral populair bij (jonge) gezinnen en zijn terug te vinden in het centrum van Kos-stad.

» Bekijk de Appartementen Santa Marina bij Sunweb.nl
» Bekijk de Appartementen Santa Marina bij Beachmasters.nl


Appartementen Bristol Seaview ***

We vinden de Appartementen Bristol Seaview terug in het bijzonder levendige centrum van Kos-stad. Niet alleen in het hotel zelf beschikt u over mogelijkheden om een heerlijk drankje te drinken en een lekker hapje te eten, ook buiten het hotel kunt u in de directe omgeving heel wat leuke zaken terugvinden. Ondanks het feit dat dit complex slechts 3-sterren heeft beschikt u als gast wel over een subliem zeezicht. Daarnaast is er als vanzelfsprekend ook een riant zwembad aanwezig alsook een jacuzzi waaraan het heerlijk vertoeven is. Bent u met andere woorden op zoek naar goede, voordelige en tevens centraal gelegen appartementen, dan bent u bij Appartementen Bristol Seaview aan het juiste adres!

» Bekijk de Appartementen Bristol Seaview bij Sunweb.nl
» Bekijk de Appartementen Bristol Seaview bij GoGo.nl


Appartementen Nefeli ***

De Appartementen Nefeli staan bekend omwille van hun mooie ligging ten opzichte van het centrum van Kos-stad. Daarnaast kunnen vakantiegangers eveneens genieten van het feit dat het bekende Lambi-strand in de directe omgeving van het hotel is terug te vinden. Als gast beschikt u in Appartementen Nefeli over comfortabele kamers en enkele niet te versmaden faciliteiten. Aan het heerlijke buitenzwembad van het hotel is het heerlijk vertoeven. Wilt u zich toch buiten de muren van uw hotel begeven, dan vind u in de straat verschillende leuke bars en restaurants. Op zoek naar een heerlijk en centraal gelegen appartement in de nabijheid van Kos-stad? Boek dan nu Appartementen Nefeli!

» Bekijk de Appartementen Nefeli bij Sunweb.nl


Kosta Palace Appartementen ***

De ligging van de Kosta Palace Appartementen is ongetwijfeld uitstekend te noemen. Wanneer u er voor kiest om één van deze appartementen te boeken beschikt u niet alleen over al het noodzakelijke basiscomfort en een warme, schone kamer, maar daarnaast is ook de ligging ideaal. U bevindt zich immers in het centrum van Kos-stad en tevens meteen aan de haven. Vooral in het seizoen is het hier ronduit heerlijk vertoeven. Wat dat betreft is de locatie van de Kosta Palace Appartementen dan ook zeer uitzonderlijk. Wanneer u er voor kiest om één van de appartementen van de Kosta Palace Appartementen te boeken, dan zal het u ook goed doen om te weten dat de supermarkt zich op slechts 100 meter bevindt.

» Bekijk de Kosta Palace Appartementen bij GoGo.nl
» Bekijk de Kosta Palace Appartementen bij Beachmasters.nl


Esperides Appartementen ***

De Esperides Appartementen zijn ruime, maar eenvoudig ingerichte appartementen welke zich op een afstand van zo'n 800 meter van het centrum van Kos-stad bevinden. Wanneer u een bezoekje wenst te brengen of wenst te zonnebaden op het strand van Lambi dient u er wel rekening mee te houden dat deze gelegen is op een afstand van zo'n kleine 4 kilometer. U kunt als vanzelfsprekend steeds gebruikmaken van de bushalte welke op een afstand van 300 meter is gelegen. Wanneer u op zoek bent naar een mooi, eenvoudig en voordelig appartement in Kos-stad, dan bent u bij de Esperides Appartementen ongetwijfeld aan het juiste adres.

» Bekijk de Esperides Appartementen bij Sunweb.nl


Emmanouel Appartementen ***

De Emmanouel Appartementen beschikken over drie sterren en bieden de veeleisende reiziger veel waar voor zijn geld. De appartementen worden keurig onderhouden en zijn compleet uitgerust. Daarnaast vind u op het domein van de appartementen ook een heerlijk zwembad waaraan het natuurlijk zalig vertoeven is. Niet alleen met de faciliteiten, maar ook met de ligging van de Emmanouel Appartementen zit het helemaal goed. Het bekende en immens populaire strand van Lambi is terug te vinden op slechts 800 meter. Het centrum van Kos-stad bevindt zich op 1,5 kilometer van uw accommodatie. Op zoek naar goede appartementen op Kos? Bekijk dan snel even de Emmanouel Appartementen.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Denise ***

Wanneer u er voor kiest om één van de appartementen van Appartementen Denise te boeken voor uw vakantie op het Griekse eiland Kos kiest u voor comfortabele, klassieke en voordelige appartementen die gelegen zijn op een interessante locatie dichtbij een zandstrand. Gasten van Appartementen Denise beschikken over de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot buitenzwembad met als vanzelfsprekend ook een aanzienlijk zonneterras. Op deze manier kunt u echt heerlijk vertoeven onder de Griekse zon en dat ook nog eens dicht bij uw accommodatie. Het riante zwembad, de mooie tuin die de appartementen omringt en de aangename sfeer zorgen er voor dat het hier heerlijk vertoeven is.

» Bekijk de Appartementen Denise bij Beachmasters.nl


Appartementen Yiannis ***

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige accommodatie op het eiland Kos welke is gelegen in de omgeving van Kos-stad en die ook nog eens zeer populair is bij jongeren, dan zijn de Appartementen Yiannis zeker en vast iets voor u. De Appartementen Yiannis mogen dan eenvoudig van opzet zijn, ze zijn steeds voorzien van alle comfort. Het domein waar de appartementen op staan beschikt daarnaast over een mooi buitenzwembad alsook een uitgestrekt zonneterras waaraan het heerlijk vertoeven is. Heeft u geen zin om aan het zwembad plaats te nemen en wilt u liever aan het strand gaan liggen? Ook dat is geen probleem! Het zandstrand bevindt zich op loopafstand van de Appartementen Yiannis.

» Bekijk de Appartementen Yiannis bij Beachmasters.nl
» Bekijk de Appartementen Yiannis bij GoGo.nl
» Bekijk de Appartementen Yiannis bij Sunweb.nl


Appartementen Geli **

De Appartementen Geli bevinden zich in de wijk Ampavris van de hoofdplaats van het eiland Kos-stad. Dit zorgt er voor dat u hier steeds kunt rekenen op een goede, vrij centrale ligging. Wat de appartementen zelf betreft, deze beschikken over al het nodige hedendaagse comfort waaronder een complete badkamer met bad of douche en toilet. Verder beschikt u ook over een kleine, maar compleet uitgeruste kitchenette. Wanneer u in de Appartementen Geli verblijft kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van de naast gelegen Appartementen Ampavris. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijk buitenzwembad, maar ook een biljart en tafeltennis.

» Bekijk de Appartementen Geli bij Beachmasters.nl


Appartementen Lenaki ***

De Appartementen Lenaki beschikken over drie sterren en zijn gelegen op een bijzonder mooi en leuk domein. De apaprtementen richten zich net als het domein niet uitsluitend op volwassen bezoekers, maar ook kinderen worden er niet aan hun lot overgelaten. Het complex met de Appartementen Lenaki kenmerkt zich door een rustige ligging, maar toch bevinden het zandstrand en het centrum van Kos-stad zich op loopafstand van de appartementen. Ook supermarkten en restaurants bevinden zich in de directe omgeving. Het complex met de Appartementen Lenaki nodigt uit om uw vakantie in door te brengen. Op zoek naar leuke, mooie appartementen bij kos-stad? Dan zijn de Appartementen Lenaki zeker iets voor u.

» Bekijk de Appartementen Lenaki bij Beachmasters.nl


Appartementen Anna **

De Appartementen Anna beschiken over twee sterren. De appartementen van Appartementen Anna zijn dan ook zeer eenvoudig ingericht. Toch beschikt u hier als gast over al het noodzakelijke comfort en kunt u genieten van een zeer mooie buitenzwembad waaraan het heerlijk vertoeven is onder de Griekse zon. Deze appartementen zijn daarnaast gelegen op een relatief korte afstand van het dichtstbijzijnde zandstrand waardoor u er steeds voor kunt kiezen om ook buiten het domein van de appartementen te vertoeven. Alle appartementen van Appartementen Anna zijn voorzien van een compleet uitgeruste kitchenette alsook een badkamer met bad of douche en natuurlijk ook een toilet.

» Bekijk de Appartementen Anna bij Beachmasters.nl
» Bekijk de Appartementen Anna bij Sunweb.nl


Appartementen Boheme **

De appartementen van het 2-sterrencomplex Appartementen Boheme mogen dan zeer eenvoudig zijn ingericht, ze zien er vrij eigentijds uit. Daarnaast worden de appartementen eveneens goed onderhouden waardoor u als gast steeds kunt rekenen op een zeer aangenaam verblijf. Buiten de kamers beschikt u als gast hier bij Appartementen Boheme over een ruim buitenzwembad inclusief zonneterras. Houd u er ook van om af en toe eens een spelletje biljart te spelen? Ook dat is (tegen betaling) perfect mogelijk bij Appartementen Boheme. De Appartementen Boheme zijn tot slot gelegen vlakbij het immens populaire Lambi-Beach. Een kort uitstapje naar het nabijgelegen zandstrand is bij Appartementen Boheme dus zeker mogelijk.

» Bekijk de Appartementen Boheme bij Beachmasters.nl


Appartementen Poseidon **

De Appartementen Poseidon mogen dan vrij eenvoudig van opzet zijn, ze kenmerken zich wel door een ronduit uitstekende ligging in de omgeving van Kos-stad. U bevindt zich bij deze accommodatie in ieder geval op loopafstand van het strand. Even een dagje aan het zandstrand vertoeven is dan ook geen enkel probleem. De afstand tot het centrum van Kos-stad bedraagt wel ongeveer 1 kilometer. De appartementen van Appartementen Poseidon zijn zoals gezegd zeer eenvoudig ingericht. Toch beschikken ze over al het noodzakelijke comfort waaronder een complete keuken alsook een badkamer met douche en toilet. Het spreekt voor zich dat het domein van de Appartementen Poseido eveneens over een zwembad beschikt.

» Bekijk de Appartementen Poseidon bij Beachmasters.nl


Appartementen Sandys ***

Het Appartementen Sandys complex bestaat uit verschillende comfortabel ingerichte en nette appartementen. De appartementen zijn wel iets verder van het centrum van Kos-stad verwijderd. De afstand tot het centrum bedraagt immers zo'n 1,8 kilometer. Het dichtsbijzijnde zandstrand is gelegen op een afstand van ongeveer 800 meter. Op eenzelfde afstand is ook de plaatselijke supermarkt terug te vinden. Gasten van de Appartementen Sandys beschikken niet alleen over nette en eenvoudig ingerichte appartementen. U kunt immers ook gebruikmaken van een mooi buitenzwembad en ook een sauna zorgt er voor dat u hier de tijd van uw leven zult beleven. Het spreekt voor zich dat er eveneens een uitgebreid zonneterras is terug te vinden.

» Bekijk de Appartementen Sandys bij Beachmasters.nl


Appartementen Oscar **

De 2-sterren Appartementen Oscar bevinden zich midden in het centrum van Kos-stad. Wat de ligging betreft kunt u als gast dus moeilijk beter wensen, maar dat is lang niet alles. Hoewel de appartementen van Appartementen Oscar relatief eenvoudig zijn ingericht worden ze zeer goed onderhouden. Daarnaast stralen alle kamers stuk voor stuk een warme en gezellige sfeer uit waardoor u zich hier in een mum van tijd thuis zult voelen. Ook voor jongeren is dit hotel zeer geschikt. De uitgaansgelegenheden bevinden zich immers op amper 300 meter afstand. Gasten van Appartementen Oscar kunnen als vanzelfsprekend eveneens genieten van het prachtige buitenzwembad.

» Bekijk de Appartementen Oscar bij Beachmasters.nl
» Bekijk de Appartementen Oscar bij Sunweb.nl


Appartementen Emmanuel ***

De Appartementen Emmanuel zijn eenvoudige, maar toch prima appartementen welke wel zeer klassiek zijn ingericht. Toch stralen de hotelkamers de nodige warmte en gezelligheid uit en dat is precies wat u wenst tijdens uw vakantie. Wanneer u in de Appartementen Emmanuel verblijft dient u rekening te houden met een afstand van 1,5 kilometer ten opzichte van het centrum van Kos-Stad. Een zandstrand is terug te vinden op een afstand van 500 meter. Gasten van de Appartementen Emmanuel kunnen vanzelfsprekend gebruikmaken van het buitenzwembad alsook van de ligbedden. Wilt u graag meer faciliteiten? Dat kan! Naast een zwembad kunt u hier eveneens gebruikmaken van een tafeltennis en een televisieruimte.

» Bekijk de Appartementen Emmanuel bij Beachmasters.nl


Appartementen Diamond ****

De 4-sterren appartementen Diamond zijn sfeervol ingericht en bevinden zich op loopafstand van het strand alsook van het centrum van Kos-stad. Wanneer u er voor kiest om bij Appartementen Diamond te boeken beschikt u steeds over de mogelijkheid om fietsen te huren. Kos wordt niet voor niets het fietseiland genoemd en dus is dit een zeer welgekomen geschenk voor reizigers die het eiland bezoeken en er een tijdje verblijven. Wie een appartement heeft wil natuurlijk ook graag weten op welke afstand zich de winkels bevinden. Ook op dat vlak hebben we goed nieuws voor u, want in de onmiddelijke omgeving van het complex zijn verschillende kleine winkeltjes terug te vinden.

» Bekijk de appartementen Diamond bij GoGo.nl


Appartementen Theatraki ***

De appartementen Theatraki zijn ontzettend populair bij mensen die een bezoek brengen aan het eiland Kos. De populariteit van deze appartementen is deels te danken aan de werkelijk sublieme ligging. In slechts enkele minuten staat u op het strand en ook het uitgaansleven bevindt zich in de directe omgeving van uw accommodatie. Het complex zelf beschikt eveneens over een aantal interessante faciliteiten voor u als gast. Denk hierbij aan een heuse snackbar, een biljart en als vanzelfsprekend ook een zwembad. Bent u met andere woorden op zoek naar een goed complex met appartementen? Dan zijn deze appartementen zeker en vast iets voor u.

» Bekijk de appartementen Theatraki bij GoGo.nl
» Bekijk de appartementen Theatraki bij Sunweb.nl


Appartementen Angela ***

De appartementen Angela is een subliem compex voor reizigers die het belangrijk vinden om op een centrale locatie hun accommodatie te huren. De appartementen bevinden zich immers slechts op een paar minuten van het uitgaansleven van Kos-stad. Het appartementencomplex is mooi en zeer comfortabel ingericht en wordt uitstekend onderhouden. Zelfs de veeleisende reiziger zal zich in dit complex dan ook absoluut thuisvoelen. Op het domein van de appartementen vind u diverse extra faciliteiten terug. Wat de extra faciliteiten betreft kunt u rekenen op een heuse gamesroom, een biljart, een poolbar en een zwembad. Met andere woorden, hier kan uw vakantie op Kos echt beginnen!

» Bekijk de appartementen Angela bij GoGo.nl
» Bekijk de appartementen Angela bij Beachmasters.nl


Appartementen Seaside ***

De appartementen Seaside zijn eenvoudige, maar goede appartementen. Hoewel dit complex niet over een eigen zwembad beschikt kunt u als gast van deze appartementen steeds gebruikmaken van het zwembad van het nabijgelegen Hotel Kos. De Appartementen Seaside zijn vooral bijzonder geschikt voor jongeren, mede dankzij de uitstekende ligging van deze accommodatie. Het complex is gelegen aan de rand van het centrum en op een kleine afstand ten opzichte van de uitgaansgelegenheden. De appartementen zijn vrij eenvoudig, maar klassiek ingericht. Daarbij beschikken de appartementen wel over alle comfort en kunt u er verblijven tegen een zeer interessante kostprijs.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Mare Blue **

De appartementen Mare Blue zijn mooie, maar toch vrij eenvoudige appartementen. Wanneer u graag een comfortabel appartement wenst te boeken in Kos-stad dan zijn deze appartementen toch zeker en vast het overwegen waard. Vooral voor jongeren zijn de appartementen Mare Blue erg interessant, mede omwille van het jonge karakter van de appartementen, maar natuurlijk ook en bovenal omwille van de interessante ligging. Wanneer u graag een leuke, ontspannende vakantie wil beleven in een goed en kleinschalig appartement, dan zijn de appartementen Mare Blue zeker iets voor u. Gasten van de appartementen Mare Blue kunnen gebruikmaken van het prachtige zwembad en de ligzetels.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Aparthotel Pelagos ****

Het Aparthotel Pelagos beschikt over 4 sterren welke zeer kenmerkend zijn voor het comfort of beter gezegd de luxe waar deze accommodatie over beschikt. Het Aparthotel Pelagos beschikt over een fantastisch domein waar verschillende zwembaden op terug te vinden zijn. Houd u van wellness en heeft u absoluut geen probleem met een beetje extra hitte? In dat geval is de sauna van het hotel zeker en vast iets voor u. Wilt u liever gewoon lekker een hapje eten? Ook dat is geen probleem, want het Aparthotel Pelagos beschikt over een subliem restaurant. Gaat u met uw kinderen op vakantie naar het Aparthotel Pelagos? Ook uw kinderen zullen hier de tijd van hun leven beleven!

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Aparthotel Alexandra Beach ***

Het Aparthotel Alexandra Beach is gelegen nabij het gelijknamige strand waardoor u niet ver hoeft te stappen om op een heus zandstrand te kunnen vertoeven. Niet alleen met de ligging zit het echter goed, maar ook de infrastructuur van het Aparthotel Alexandra Beach zal u als reiziger ongetwijfeld weten te verbazen. U geniet hier niet alleen van keurig ingerichte appartementen, maar ook van diverse heerlijke zwembaden om heerlijk in af te koelen. Het Aparthotel Alexandra Beach is gelegen op zo'n 1,5 kilometer van Kos-stad. Op amper 150 meter van het hotel bevindt zich ook een bushalte die u snel en veilig naar het centrum van Kos-stad brengt. Ontdek snel meer van deze interessante appartementen.

» Bekijk het Aparthotel Alexandra Beach bij Sunweb.nl


Appartementen Kos ***

Wanneer u niet meteen op zoek bent naar appartementen in het drukke centrum van Kos-stad, maar u toch ook niet te ver wenst af te wijken van het centrum van de stad, dan kunt u er voor kiezen om de Appartementen Kos te boeken. Deze eenvoudige, voordelige appartementen beschikken niet alleen over een leuk en verkoelend zwembad, maar ook over een zeer leuke poolbar. Daarnaast is dit een complex waar niet alleen volwassenen, maar ook kinderen maar wat graag zullen vertoeven. Het bekende en misschien ook wel beroemde Psalidi-strand is gelegen op zo'n 700 meter van deze accommodatie. Het Lambi-strand vinden we terug op anderhalve kilometer van de appartementen.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Manine ***

Wilt u voor een betaalbare prijs logeren niet ver van het centrum van Kos-stad, maar waar u wel kunt genieten van de rust en de stilte? In dat geval zijn de Appartementen Manine voor u de meest geschikte keuze! U wordt hier bijzonder gastvrij ontvangen terwijl u kunt genieten van alle faciliteiten die deze appartementen te bieden hebben. Wilt u eens een uitstap doen naar Kos-stad? Geen probleem, binnen enkele minuten staat u reeds in het centrum van de hoofdplaats van het eiland! De Appartementen Manine zijn eenvoudig ingericht, maar beschikken over alles wat u kunt verwachten van een 3-sterrenappartement.

» Bekijk de Appartementen Manine bij Sunweb.nl


Appartementen Jasmine **

Appartementen Jasmine huisvest enkele eenvoudige, maar comfortabele appartementen. Voor een lage overnachtingsprijs verblijft u in een complex met degelijke appartementen die voorzien zijn van alles wat u nodig heeft. Daarnaast is ook de ligging van deze appartementen een aanrader. Appartementen Jasmine zijn namelijk gelegen op een afstand van amper 550 meter van het strand. De ligging van deze appartementen zijn sowieso een erg belangrijke troef. U bevindt zich als gast immers niet alleen in het centrum van Kos-stad, maar ook nog eens tegenover de schilderachtige haven. Bent u op zoek naar een geschikt appartement met een goede ligging op het mooie eiland Kos? Dan is Appartementen Jasmine beslist een aanrader!

» Bekijk de appartementen Jasmine bij Beachmasters.nl


Appartementen Sunrise ***

De Appartementen Sunrise zijn reeds verschillende jaren bijzonder geliefd onder Nederlandse vakantiegangers. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Wanneer u hier verblijft bevindt u zich niet alleen in het hart van Kos-stad, u beschikt ook nog eens over heel veel interessante faciliteiten. Daarnaast zijn de appartementen van dit complex weliswaar eenvoudig, maar toch compleet ingericht. Gastvrijheid staat hier daarnaast hoog aangeschreven waardoor u zich hier ongetwijfeld meteen thuis zult voelen. Het betreft allemaal 2-kamerappartementen. het complex bevindt zich op ongeveer 100 meter van het dichtstbijzijnde zandstrand waardoor u nooit lang hoeft te lopen.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Captain Pavlos ***

Wanneer u graag echt wil genieten van de Griekse gastvrijheid, maar u toch ook maar wat graag een beetje privacy heeft tijdens uw vakantie zijn de Appartementen Captain Pavlos ongetwijfeld iets voor u. De appartementen beschikken over 3 sterren en zijn reeds jarenlang bijzonder populair bij Nederlanders, mede door de informele sfeer die er heerst. Wanneer u er voor kiest om deze appartementen te kiezen kiest u voor een nette, kwalitatieve accommodatie op een goede locatie. De receptie van Appartementen Captain Pavlos biedt u als gast tot slot de mogelijkheid om kluisjes te huren en er is uiteraard ook een mini karkt aanwezig waar u enkele boodschappen kunt doen.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Athina ***

Wilt u tijdens uw vakantie op Kos kunnen genieten van de rust en de stilte, maar toch kunnen profiteren van de voordelen van een prominente ligging in het centrum van Kos-stad? Onmogelijk? Absoluut niet! Bij Appartementen Athina logeert u namelijk op amper 750 meter van het centrum van de hoofdplaats van Kos terwijl u toch geniet van de rust en stilte die u zo nodig heeft. De appartementen van dit complex zijn eenvoudig ingericht, maar voorzien van alle comfort. Als gast van Appartementen Athina kunt u daarnaast gebruikmaken van het riante buitenzwembad. Het spreekt voor zich dat ook de ligzetels reeds met de nodige verlangens uitkijken naar het nieuwe seizoen. Kom en ontdek appartementen Athina!

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Alex 2

De Appartementen Alex 2 zijn gevestigd in een relatief kleinschalig, maar wel een uiterst verzorgd complex. Vakantiegangers die hier hun vakantie doorbrengen kunnen genieten van hun eenvoudig en klassiek ingerichte appartementen die toch voorzien zijn van alle noodzakelijke faciliteiten. Het complex bevindt zich op zo'n 450 meter van het dichtstbijzijnde zandstrand en op zo'n kleine 2 kilometer van het centrum van Kos-stad. Gasten die in dit complex hun vakantie doorbrengen kunnen niet alleen genieten in hun appartement, maar ook aan het buitenzwembad. Speciaal voor gezinnen met kinderen werd er eveneens gezorgd voor een veilig kinderzwembad.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken